Els nostres pastissos

Celebra les teves ocasions especials amb un dels nostres pastissos. Els elaborem al teu gust, personalitzats amb la decoració i el nom que vulguis.

Pastissos elaborats artesanalment per a qualsevol ocasió.

Cap celebració està completa sense el seu corresponent pastís. A L’Espiga d’Or t’oferim una àmplia carta de pastissos elaborats artesanalment, amb els millors ingredients i totalment personalitzats segons els teus gustos i preferències.

Pots triar tant la mida com les característiques del teu pastís: ingredients, gust interior, cobertura, decoració, etc. També elaborem pastissos amb decoració infantil i a més a més podem afegir les espelmes corresponents als anys o fins i tot el nom o un missatge personalitzat. Si cal que tinguem en compte alguna intolerància alimentària, fes-nos-ho saber i et comentarem les alternatives disponibles.

Ara és més fàcil que mai encarregar el pastís ideal per a la teva celebració, amb la garantia de qualitat artesanal de L’Espiga d’Or.

Truca’ns al 938 650 486 o envia’ns un Whatsapp al 687 512 659 i encarrega’l!

Cal fer l’encàrrec 72 hores abans de la data desitjada.

Pastis
Pastis
Pastis
Pastis
pastis-gema-cremada
pastis-infantil

Personalitza el pastís al teu gust

A continuació pots veure les diferents opcions disponibles per encarregar el teu pastís a mida. Si hi ha alguna necessitat o requisit addicionals als indicats, posa’t en contacte amb nosaltres o deixa un missatge al teu encàrrec i et farem saber les opcions disponibles per satisfer la teva petició.

Cal fer els encàrrecs 72h abans de la data desitjada.Dades de contacte


Informació de recollida