Les nostres botigues

Dues botigues a Caldes de Montbui per estar més a prop teu. També pots fer els teus encàrrecs mitjançant la nostra pàgina web!

A L’Espiga d’Or, volem estar a prop teu. Per això t’atendrem a les nostres dues botigues a Caldes de Montbui. Hi trobaràs tota la nostra selecció de pans artesanals, pastissos, brioixeria i altres especialitats. Sempre amb l’excel·lent atenció dels nostres professionals, que estaran encantats de recomanar-te els productes més adequats per a les teves necessitats. Gaudeix del plaer de visitar cada dia el teu forn de confiança i conèixer les novetats del nostre assortiment, els productes del dia i les especialitats de temporada. T’esperem!

Major 12

La botiga original de Cal Falsina, al centre de Caldes de Montbui, on t’atendrem en un ampli horari.

Vine a visitar-nos a la nostra emblemàtica botiga del carrer Major, coneguda popularment com a Cal Falsina, on trobaràs totes les nostres especialitats de pans artesanals, pastisseria, dolços i altres elaboracions del nostre obrador tradicional per emportar-se. 

Josep Fontcuberta 134

L’altra botiga de L’Espiga d’Or a Caldes de Montbui, amb venda al públic i espai de degustació.

En aquesta botiga podràs trobar tota la nostra selecció de productes, llesta per emportar-se o per gaudir a l‘espai de degustació. Vine a passar una bona estona gaudint dels nostres pans, productes de pastisseria i brioixeria d’elaboració artesanal.

Descobreix els nostres pans!

Pans elaborats artesanalment al nostre obrador seguint el mètode tradicional, amb el temps i la cura que requereix fer pa.

Tasta les nostres especialitats!

Productes de pastisseria i brioixeria deliciosos, preparats de manera artesanal al nostre obrador propi. Què et ve de gust?
Pa
Pa
Safates
Safata
Brioxeria
Brioxeria
Packs especials
Packs especials
Dolços
Dolços
Pastissos
Pastissos